Παρέμβαση στο σταθμό της Ομόνοιας στις 30/06

Την Τρίτη 30 Ιουνίου ο Συντονισμός Εργαζομένων στις Συγκοινωνίες και Επιβατών για Ελεύθερη Μετακίνηση πραγματοποίησε συγκέντρωση στο σταθμό της Ομόνοιας από τις 7 το απόγευμα και για περίπου μία ώρα. Μοιράζοντας την τελευταία ανακοίνωση του Συντονισμού και αναρτώντας πανό εντός του σταθμού επιχειρήθηκε για άλλη μία φορά να αναδειχθεί το πρόταγμα της ελεύθερης μετακίνησης ως αναγκαίας και ρεαλιστικής στόχευσης αγώνα για τους από τα κάτω.

Τώρα περισσότερο από ποτέ οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, οι φτωχοί και περιθωριοποιημένοι πρέπει να αγωνιστούμε για συγκοινωνίες που να καλύπτουν τις ανάγκες μας, για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, με προσλήψεις προσωπικού και αύξηση των δρομολογίων, για παροχή όλων των απαραίτητων μέσων προστασίας από την πανδημία, για ελεύθερες μετακινήσεις χωρίς περιορισμούς.

Καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα, όλους όσοι χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ, όλους τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες να συμμετέχουν στη συνέλευση του Συντονισμού την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 8 μ.μ. στο Πάρκο Κύπρου και Πατησίων

 

Συντονισμός Εργαζομένων στις Συγκοινωνίες και Επιβατών για Ελεύθερη Μετακίνηση

https://seseem.espivblogs.net